HCSS!


Var på Hardcore Superstar igår, vilken jävla ös det var! Var helt genomblöt av svett när jag gick ut, skitmysigt njaae. Men kul hade jag! Hade så fruktansvärt ont i halsen imorse när jag vaknade också. Ska kanske inte sjunga med så mycket på Mustasch, det var verkligen skitjobbigt. Hittade iallafall en kompis i publiken som lyfte upp mig så jag kunde se och rockade loss. Haha har ingen aning om vem de är men han verkade trevlig iallafall. Nu är det bara att tagga om till Mustasch den 18e.



Friday!


Har precis kastat i mig lite lunch, sen blir det åka av i lägenheten! Ska dammsuga och moppa golven så jag slipper göra det på måndag förmiddag. Måste ju även packa inför helgen, jag ska ju på Hardcore superstar i Sandviken ikväll. Vet inte riktigt om det är därför dom jag ska dit med går ut, men jag ska iallafall se dom!

Nej, nu dags att sätta igång, tjipp!

Badkruka


Då var årets första dopp avklarat! Jag som normalt är en badkruka visade inga tecken på det idag. Jag antar att man inte är i sitt sinnes fulla bruk efter en timmes mördarfys. Ett fyspass som var grymt jobbigt, plus att det regnade hela passet. Men bada gjorde vi iallafall! 5 friska grader skulle jag satsa på, kanske 6-7 men längre än så sträcker jag mig inte.



Valborg


Undra om man ska dra tummen ur röven och börja städa lite inför Valborg? Kommer ju lite folk hit på festligheter, och eftersom att jag inte kommer att vara hemma i helgen kommer jag mest troligt inte hinna städa nåt då. Det är ju som tur är inte så mycket att städa, men man vill ju alltid ha fräscht när man får främmande! Så får det bli, tjipp!

Fys


Dagens fys var mycket behaglig. Vi började med att springa typ halvmilen eller något. Sen blev det pyttelite styrka, sen efter det fotboll/doppboll/krabbfotboll. Fotbollen utspelades i gropen, så planen lutade x antal grader, vilket inte gjorde det lättare direkt. Men sjukt roligt pass iallafall! Jag hoppas det blir lika roligt imorgon, men förmodligen blir det mer styrka. Skönt att komma igång igen iallafall.

Yes



Onsdag


Dags att svida om till träningskläder, fys står på schemat! Ser ut som om att det löser sig med Valborgs-firandet också. Vi på kursen ska visst ha fest hemma hos mig. Känns som om att det kommer bli väldigt kul!

Tjipp

Summer


Ååå jag vill ha sommar NU! Så jag kan plocka fram forden och åka lite.


Yes please!



Jag AB


Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Det ända jag gjorde i helgen var nog att hjälpa Tim med hans nya lägenhet. Spacklade och tapetserade nästan hela vardagsrummet. Vart lite knappt om tid eftersom jag inte skulle komma hem förens mitt i natten om jag gjort klart allt. Så det är fondväggen kvar + lite runt balkongdörren kvar. Hoppas pojken blir nöjd!

Idag var jag ner på Entrepenörskolan också. Vi slutade halv 12, men jag och David satt kvar och snackade skit till halv 3, haha! Tiden går fort när man har roligt. Och man inser efter ett tag att världen är bra liten, vi hade gemensamma vänner utan att vi visste om det, alltid kul med sånt.

Såg på en jävligt intressant föreläsning ochså, Jag AB. Föreläsaren Kjell Enhager pratade om hur man tänker positivt och negativt, och hur det påverkar oss. Man fick sig en riktigt funderare över hur man beter sig och tänker i olika situationer. Det var väldigt nyttigt att se den filmen. Så ett hett tips är att se den, Jag AB!

Less


Känner mig hängig och odräglig idag. Har ju iofs gjort det hela veckan, men idag känns det lite extra. Som tur är så finns det ju en del roliga personer i gruppen jag går kursen med. Det blir en hel del skratt! Sen när man kommer hem är jag tillbaks i mitt vanliga mode. Det kan delvis bero på det tråkiga vädret. Snö, regn och IBLAND tittar solen fram. Upp och ner hela tiden.

Såg även att två stora band kommer till Hoforsrocken i sommar, kommer nog bli grymt!

Imperial State Electric och Entombed

Längtar tills sommarn är här så man kan va ute och dricka öl och grilla, samt kunna lyssna på en massa jävligt bra band!

Tisdag


Nu går det undan! Har diskat, bytt gardiner och halva garderoben är rensad. Får spara dammsugning och golvtorkning tills imorgon dock. Hoppas på att Malin kan bli frisk också så att vi kan dra ner på gymmet nån gång i veckan också. Och matchen är spännande också! Hoppas SAIK vinner ;) Inte för att jag hejar på dom, men mest för att jag hoppas att brynäs snubblar på målsnöret.

Kärring!


Jojomen, idag är de fart på kärringen. Ska minsann storstäda, och kanske ev rensa ur garderoben om jag orkar. Har upptäckt att det är rätt mycket kläder jag inte ens använder, så då är det lika bra att dom raderas. Vi får se om de ryker ett par skor också, men får alltid separationsångest när det gäller skor ;) Och jag tror inte att jag är ensam om det, eller?

Hofors


Sitter hemma hos mamma just nu, ska byta till sommarpuckar på bilen tänkte jag. Har ju fixat sprillans nya däck! Dock är fälgarna gamla... Får investera i ett par snygga sen.

P.r.o-fest imorgon också, skittaggad! Kommer bli jätteskoj tror jag. Får se om vi blir kvar i Leksand eller om vi går ut i Borlänge eller hur det nu blir. En på skolan skulle tydligen ut med sina kompisar också, så kanske vi träffs ute!

Instagram?


Jaa jag har tydligen skaffat det... mdzr @ instagram, följ mig!

Clas Ohlsson


Var på studiebesök på Clas Ohlsson lagret idag efter lunch. Kan vara bland det sjukaste jag sett! Kranarna i höglagren var insane... Jag menar, 40m högt till taket? Jag som tyckte den "lilla" lagerdelen var stor... Häftigt var det iallafall, synd att de ska va så in i helvete svårt att få fast jobb där bara. Nu mera hjälper det ju inte ens att ha kontakter där.

Torsdag idag, det innebär städning. OM jag nu orkar, det visar sig.

Skor!


Sitter och dreglar över lite skor som skulle vara väldigt fina på mina fötter!

Iron fist: I Caught Kewpie



Palladium: Pallabrouse Baggy Enz



brandos.se

Nikotin


Har ju funderat på om jag skulle ta tag i livet och sluta snusa. Idag efter skolan så skulle jag köpa mjölk, men de slank med en dosa Kickup. Har aldrig provat det förut, men testade en iallafall när jag kom hem. Vet inte riktigt vad jag ska säga... Kände inte direkt nåt. Man har ju hört om karlar som fått sig en sån jävla kick att dom aldrig mer har viljat snusa.



Tvätt


Håller på att tvätta utrustningen just nu, den har en tendens att lukta rätt mycket efter en säsong ;) Smög ner lite tidigare i tvättstugan också, eftersom ingen hade bokat tiden före mig. Så nu kanske jag slipper stå där nere till 22:00.

Dessutom frågade syrran om vi skulle dra på Hardcore superstar i Sandviken den 27/4, gissa om jag blev glad?!


Ny design


Får börja med att tacka Niklas för att han orkade göra det jag inte orkade, en ny design. Mycket snällt!


Iallafall, så hade vi sista ispasset igår. Kommer bli så tomt nu, är ju van med 3 träningar i veckan och en och annan match på helgerna. Och min prestation i målet igår, var ju inte jättebra direkt. Halkade på remmarna på benskydden och var lite för långsam vissa gånger helt enkelt. Sen var jag inte så bra på sidoförflyttningar heller, haha! Det var nog inte så smart att ha på mig mina utespelarskridskor. Men det var sjukt jobbigt, och roligt!

Måndag


Känns som om att jag åkt på en redig spövända efter den här helgen. Är stel och mörbultad i hela kroppen.
Kanske är lika bra att börja stretcha nu om jag ska kunna stå i mål ikväll. Och fritidsintresse som infaller på vår/sommarhalvåret sökes fortfarande! Inte fotboll...

Juniormästerskapen!


Kom hem för ca 3 timmar sen från stockholm. Har varit en jobbig, men rolig helg med laget. Vi spelade dom sista 3 matcherna i juniormästerskapet, vilket resuterade i en 4:eplats. Lite surt egentligen, men det var skönt att få vinna sista matchen den här säsongen iallafall.

Imorgon är det vårat sista ispass, då blir det internmatch. Jag ska tydligen stå i mål haha, men det blir nog skoj. Det gick ju bra sist så. Hoppas på att hålla nollan även denna gång, och på vinst! Kommer bli sjukt tråkigt när det inte är nå mer träningar. Vad ska jag nu hitta på liksom? Jag borde skaffa mig ett till intresse kanske. Frågan är vad?

Kundservice?


Sådär, då har man ställt H&M emot väggen, om varför dom bara har mini-bhar på deras affärer! Får dock se om jag ens får något svar...

Skor!


Sådär då, har precis gråtit som en liten flicka till Micke & Molle. Så slängde en kik på h&m's hemsida, och hittade dessa snyggingar;


Skärtorsdag!


Va ner till skolan idag på förmiddagen. Hade bara halvdag, så slutade vid 12, sköönt! Så då kom jag iväg till Hofors rätt tidigt. Blev upplockad av Thea och Fredrik typ halv 4, så åkte vi in till Sandviken på årsmöte. Det gick väldigt bra, mycket att göra dock. Som färsking så vart jag inte tilldelad nån uppgift, men alla hjälps ju åt i slutändan. Det blir nog bra det här!

Efter mötet blev det käk på Monroes, sjukt länge sen jag åt där! Dock resulterade min kebabtallrik i magknip, men det var de värt ;) Vi lyckades även få punka på Theas bil efter maten, så det blev lite pådrag men det löste sig till slut och då åkte vi tillbaka hem till mamma och drack lite kaffe.

Är sjukt trött redan så blir nog tidig kväller. Fattar inte varför jag blir så trött på kvällarna när det är helg, men inte i veckorna? Skumt...

Design


Vill fixa ny design, men inspirationen är inte på topp. Vet inte alls vad jag vill ha för något. Den jag har nu har jag lessnat ur på.

Måndag


Var på Entrepenörskolan för ett tag sedan på möte. Ska bli kul med lite sysselsättning istället för att gå hemma och dra benen efter sig. Det blir lite utbildning, studiebesök osv. På onsdag drar det igång, längtar redan!

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.