Hell Bunny


Här är klänningen iallafall, med underkjol och allt. Eftersom jag inte hittade kamerajäveln så får bilden från en hemsida som säljer Hell Bunny-kläder duga!
 
 

The Dress!


Hittade såklart inte kameran, men hittade minneskortet iallafal, haha ;) Så det får duga med en mobilbild sålänge!
 
 
 
Sen en underkjol till detta, så blir de perfect!

Torsdag, då får man säga Imorgon är det Fredag!


Idag gick jag till jobbet, fast jag är lite sjuk än. Men nu har jag tröttnat på att vara hemma, och jag va tillräckligt frisk för att kunna jobba iallafall. Det gick lite trögt, men det funkade iallafall. 
 
Nu på kvällen bestämde jag mig för att det INTE blir några ljusa slingor. Inte än på ett tag iallafall. Slängde i lite brun färg i skallen, så nu slipper jag se ut som ett miffo. Jag ville ju bli lite höstfin till helgen också, eftersom att det är Rock&roll i Järbo på lördag! Är så sjukt taggad till det :) Jag vill ju använda min nya klänning, som jag för övrigt inte har lagt upp en bild på ens. Lika bra att rota fram kameran direkt! 

Onsdag


Fortfarande sjuk, så jävla tråkigt! Det enda som är positivt med det är att jag inte är så sugen på snus, så då kommer man ju billigt undan på de viset ;) Är för övrigt inte sugen på nånting alls för den delen. Har inte varit hungrig på 3 dagar, så jag har fått tvinga i mig några mackor iallafall. 
 
Ungefär såhär känner jag mig: 
 

Sjuk IGEN! + lite Rock&roll


Jaa va kul att man blir frisk i ca 1-2 dagar, sen blir jag sjuk igen. Det känns ju så jävla onödigt... Hade ju feber och halsont förra veckan, och nu har jag åkt på en riktig dunderförkyldning. Älsklingen ligger hemma och är sjuk han med, fast hemma hos sig då. Han fick nog min feber istället. Nä usch, känns som om att bihålorna håller på att sprängas. Sen sov jag skitdåligt inatt också, vilket inte direkt hjälper till. 
 
Men nu till nåt lite mer positivt! 
Nu i helgen är det ju Rock&roll i Järbo, som Los Raggos anordnar. Ska bli skitkul att åka på det, om vi nu hinner bli frisk båda två. Men jag hoppas iallafall på det bästa! Tjipp

Måndag


Jaha då var det måndag, igen. Saknar min älskling så de gör ont, och då såg jag honom imorse senast. Låt nu denna arbetsvecka gå fort! 
 
Inget mer att säga idag, tjipp!

Färga håret?


Sitter och funderar på om jag ska färga håret eller inte. Är så jäkla trött på mitt barr just nu. Antingen skulle ju lite mörkare hår va fint, eller om man skulle kasta i lite slingor? Och om jag nu skulle slinga håret, ska man göra det själv eller lyxa till det med att beställa tid hos frissan? Vet inte om jag vågar göra det hemma... Det är ju inte allt för ofta jag blir nöjd när jag färgar håret.. iallafall inte när det gäller slingor. 
 
Det märks när dagen är slut hur det blir! Tjipp

Sjukling.


Javisst ska man gå och bli sjuk såhär mitt i veckan. Har feber, ont i halsen och i hela kroppen. Går runt som ett fyllo här hemma och snubblar och tappar saker. Karln min ringde tidigare idag för att kolla hur de var med mig och tydligen pratar jag konstigt också. Kan ju bero på att halsmandlarna är uppsvällda... Känns som om att det kommer bli en jobbig natt, eftersom man fryser och svettas om vartannat. 
 
Har jag inte blivit frisk tills helgen får jag ju något psykbryt. Vi ska ju ha kräftskiva hemma hos mamma, och det vill jag ju inte missa. Och är jag sjuk ändå så låser jag nog in mig hemma hos M istället. Orkar verkligen inte vara med hos mamma om jag ska vara både nykter OCH sjuk. Det misstaget har redan begåtts en gång. 
 
Såg att min kusin Karro lagt upp lite bilder från CCW så jag snor en bild av henne :) 
 
 
Jag och M när vi var och käkade på Klockargården i Tällberg:
 
 
Nä nu är det väl dags att sova bort febern, eller ja iallafall försöka, godnatt!

Thööörsday


Har haft en bra dag på jobbet idag, superbra väder och varmt och skönt! Det har ju trots allt varit så illa att jag haft på mig min vinterjacka vissa dagar :P Fyfan. Men nu känns det som att det är sista spurten på sommaren. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Idag åkte m hem också, medans jag va på jobbet. Tråkigt men det är som de är :) Har inte fått mycket gjort hemma heller. Borde ju ha städat, men var inte så motiverad till det. Istället klippte jag mig och fixade naglarna istället ;) Eller klippte och klippte, rensade ur sidecuten iallafall. 
 
 

Länge sen!


Nu var det ett tag sen jag skrev här. Mycket har hänt dom senaste veckorna, och jag måste säga att jag är lyckligare nu än vad jag varit på länge! Jag har flängt runt på en massa roligheter, och träffat världens bästa karl! <3 
 
Hade en helt underbar vecka i rättvik v31 med syrran, micke, jeppe, leke, karro och martin. Vi hade fått tag i en stuga som vi också bokade till nästa år. Och nu senast i helgen var jag, micke, mamma och sven upp till Älvdalen på Musik och Motorfestivalen. Lika fint som förra året, fast lite bättre :) Hittade dessutom en jättefin klänning och en kjol där inne på området, hur nöjd som helst! SLänger upp lite bilder på det imorron eller när jag orkar.  
 
Har inte så mycket mer att säga just nu :) Tjipp!

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.