Tapeter!


 
 
Insåg nyss att jag inte lagt upp en bild på mammas vardagsrum som jag målat och tapetserat
 
 
 

Cold morning!


 
 
Håller just nu på att elda som en tok. Det var nog inte många grader i huset imorse. Lite smått förbannad är jag också. Fönsterputsningen är redan förstörd. Antar att det är det där jävla ovako som smutsar ner... Sen så är det ju smårepor på vissa fönster också. in gissning är att dom so bodde här förut hade smålampor som hängde i fönstrena som skrapade i rutorna.
 
Nåväl, dags att rycka upp sig så jag och syrran kan åka till valbo en sväng. Tjipp!

Fix och nytt!


Har hunnit göra en hel del den här veckan. Började med att putsa alla fönster, sen efter det klippte jag och älsklingen gräset och krattade löv/gräs. Grillat har vi hunnit med också! Det vart inte så bra som vi trodde att det skulle bli, men man kan ju inte göra allt perfekt jämt ;)
 
Igår fick jag för mig att slänga alla gardiner i tvätten, och det gjorde jag också. Så nu är dom fräscha och strukna. Bytte plats på lite blommor i fönstrena också, så det blev lite mer ljus i vardagsrummet.
 
Här kommer en bild från när vi grillade;
 
 
 
 
Och här är en tavla jag köpte på Dollarstore för ynka 150 kr idag;
 

Kärringvarning, eller?


Håller på att putsa fönstrena på nedervåningen. Det är då ett jäkla jobb alltså. Fönstrena är ju gigantiska! Och jäkligt tunga dessutom, så att vända på dom för att putsa på utsidan är ju ett projekt i sig. Sen får vi ju se om älsklingen märker nåt när han kommer hem från jobbet eller inte ;)

Homestyling


Håller på med att rusta vardagsrummet åt mamma, därav den sjukt dåliga uppdateringen. Det uppdateras däremot lite mer flitigt på instagram, där heter jag mdzr. Är ju hos mamma hela dagarna, och när älsklingen slutat jobbet så umgås jag hellre med honom än datorn:)
 
 

Åhlens


 
 
Jag slängde ett getöga in på åhlens webshop, och hittade en massa julsaker. Börjar faktiskt längta tills vintern är här, med all snö och julen. Sakerna ovan skulle ju inte vara helt fel att ha hemma!

Hallpyssel


 
Hallen har fått sig ett uppsving. Dörrarna har blivit vitmålade, spegelramen fick sig en färg-omgång, och en hylla har blivit uppsatt under. Släpade med mig lite ljus och ljuslyktor från lägenheten också, för lite mer mysfaktor.

Hmm...


Vet inte riktigt var jag tycker om den här jackan. Tror mitt undermedvetna säger att den är rätt snygg. Men när fan ska man kunna ha på sig en sån här jacka egentligen? Bor ju inte i någon storstad direkt.
 
 

10 Oktober


Det känns att hösten är här på riktigt nu. Iskallt på morronen, och iskallt på kvällarna. Därför håller jag mig inne och eldar som en galning i kaminen ;) Riktigt mysigt. Synd bara att älsklingen tycker det är lite väl varmt när han kommer hem från jobbet. Men de är det värt ;)
 
Igår var jag och älsklingen och hämtade mina fälgar till vinterdäcken också. Dom såg förjävliga ut så vi åkte och blästrade dom, så nu jäklar ska dom bli superfina (även om dom är skitfula). Jag som aldrig blästrat förut tycker att jag fick ett helt okej resultat! Blästrade 3 av 4 fälgar. Idag ska dom målas så dom inte rostar sönder helt.
 
Nu blir det lite lunch, sen ska jag hämta storesyrran på jobbet så ska vi åka till lägenheten och plocka in lite post och greja. Kanske blir ett stopp i Falun på vägen hem också ;)
 
Tjipp!

Fullspäckad helg!


Har haft fullt upp hela helgen!
 
Började med fredagen, så blåse jag och hjärtat upp till mora och hätade en del till skotern. Vi stannade till i Rättvik på vägen hem och kikade lite på marknaden. Do flesta stånden hade ju stängt, men några hade öppet iallafall. När vi väl kom hem fick älsklingen gå ut i garaget och panikskruva på skotern.
 
På lördagen skulle det komma en norrlänning och kolla på skotern. Han tog den med sig så fick m den såld. Ca 15 min efter att han åkt, drog vi iväg till Tönnebro för att kolla på en bil. Där bytte vi subban mot en audi, sen så åkte vi hemåt.
 
Söndagsmorgonen ringde klockan tidigt, för tidigt. Det vaknades rättviks marknad med hjärtat och mamma. Vi hittade en massa fina grejer! Jag hittade bla ett par örhängen, ett par skinnvantar, och en låda jag kan knöla ner smink i. Älsklingen hittade en jacka, en dörrmatta och en jävla massa korv! Älgkorv, renkorv, jaktkorv, vitlökskorv och såklart gustafskorv.
 
 

It's Friday!


 
Fredag nu, ska bli skönt med helg! Idag ska jag och älsklingen åka till Mora och hämta delar till hans skoter, som förhoppningsvis blir såld imorron. Fastän jag vet att han inte vill sälja den. Men vill man ha andra fina saker får man välja :P 
 
Har dessutom eldat som en dåre här hemma. Det är nästan så det är för varmt för mig till och med, vilket är ovanligt ;) Har även börjat måla om spegeln i hallen. Älsklingen tyckte att den skulle bli finare med lite färg på sig, så då blir det så. Nu blir det att vika lite tvätt och sånt där annat kul. Tjipp!
 
 

Dålig start på morgonen


Vaknade av att det plingade på dörren imorse. Men innan jag hunnit få på mig kläder och rusat ner så hade dörrplingaren redan åkt. Självklart var det sotaren, som älsklingen glömt att han skulle komma idag. Lyckades dock få en av dom andra i området som också väntade på sotaren att säga åt han att ringa till sin kollega, så efter en timme kom han tillbaks :) Vilken jävla tur!
 
Nu väntar jag bara på att älsklingen ska sluta, fast det är ju sååå långt kvar tills dess. Han skulle visst få jobba över hela veckan :/ men det är ju trots allt extra klirr i kassan. Vilket kan behövas eftersom jag är arbetslös nu igen. Det är det sämsta inom byggbranschen att det är så säsongsbaserat. Jag vill ju jobba året om :/ Får se vad jag hittar på så fort lärlingstiden är över. För det här håller fan inte.
 
Nuff said!

1 Oktober


Har haft en helt okej helg. Fredagen spenderades med älsklingen. Vi åkte och hälsade på mamma, och då släpade hon med oss till stugan för att göra i ordning inför vintern där. Och dra åt fan va vatten det var i marken. Hela parkeringen var som en sjö, och vissa delar av gräsmattan inne på gården. Då var det ju jäkligt lämpligt att ha converse på sig... Som plåster på såren åt vi på Hofors Kolgrill, och det kan jag verkligen rekommendera! Jättegod grillad mat, verkligen. Och då ska vi inte snacka om tzatsiki-såsen. Helt jävla underbart god! 
 
Lördagen då? Jo, först åkte jag ch älsklingen in till valbo för lite shopping, och fika med svärfar. Fick dessutom gosa med dunderklumpen Elton. Kattfan måste väga uppåt 10 kg! Men lika gosig för det ;) Sedan åkte vi hem och började göra oss i ordning inför kvällen. Det blev lite förfest hos min kusin Krisse som fyller år, sen åkte vi vidare till Folkets park, eftersom det var en välgörenhetskonsert där. Bla så spelade Eva Eastwood och Go Getters. Lite synd att musiken var inne på sommarteatern, och baren var inne på övervåningen. Det hade nog blivit mer folk om det varit inne i A-salen. 
 
På söndagen vart det bara att ta det lugnt. Vi åkte hem till mamma och testade om det var nå liv i min gamla ford som står ute i garaget, och nog fan var det liv i den allt :) Sen hjälpte vi mamma att köra bort partytältet vi hade på kräftskivan. Därefter åkte vi till affärn och köpte lite godis. Resten av kvällen spenderades i soffan för lite mys. 
 
Taggad karl som fått starta forden min:) 
 
 
Nog om det, tjipp :) 

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.