Stadshotellet i Hedemora!


Har inte gjort så mycket sedan sist. Repat, sovit på soffan, varit på loppis och fyndat BIG TIME! Fick med mig 3 par skor, 2 stora glaskupor som jag tänkte ha ljus i, en gjutjärn-ljusstake, och en skinnjacka som tydligen bara fanns i några få exemplar. För skorna och ljusstaken fick jag betala 170 kr, och för ljuskuporna och skinnjackan ynka 90 kr! Och då var ena glaskupan Kosta Boda, handslipat glas år 1929! Man blir ju så glad ibland över hur korkade folk är ;) Skinnjackan gick loss på 50 kr alltså... 50 spänn för en äkta skinnjacka! Helt jäkla sjukt... 
 
Gårdagen spenderades först hos syrran, då jag fick klippa lugg på henne. Det var meningen att jag skulle vara med på hennes tjejkväll för att sedan gå ut på viva, men det tilltalade mig inte alls. Istället åkte jag och min kusin Krisse till Hedemora för lite rock&roll på stadshotellet :) Vi kände båda två att det var mer värt att åka nyktra till Hedemora än att dricka och gå ut på Viva. Vi hade iallafall grymt kul (trots att vi var nyktra) och det gick galant att köra dit och hem, trots blåsten. 
 
Får ta lite foton på grejerna nästa gång jag åker till leksand, eftersom jag åkte upp dit på dagen igår och lömnade av allt där. 
 
Nu blir det en lugn söndag, tjipp! 



Kommentarer



Kommentera inlägget här:





Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.