Längtar!


Snart är de v31! Då jäklar ska jag ha semester och åka till grannkommunen och campa ;) Jätte-exotiskt. Vifick tag i en stuga i sista sekunden iallafall så de är ju skönt :) Slippa tält och sånt där tjafs. Det fick man nog av på Powermeet. 
 
Igår var jag iallafall in till Falun en sväng och skulle kika lite bilar med mamma och Eva. Det slutade med att jag åkte bil med mina kusiner, micke och dannberg :) Sen hamna jag i hofors på natten. Mys! Hade dessutom turen att få en matlåda av mamma kl 01 på natten, haha! Så då slapp man käka ute idag. Fast det va inte så kul att jobba idag, eftersom jag fick typ 3,5 timmars sömn, var ju tvungen att åka hem vid 05:30 om jag skulle hinna hem och byta om innan jobbet. 
 
Antar att det blir en ofrivilligt tidig kväller, så tjipp! 

Cruising!


I lördags var det cruising i Hofors. Började dagen med att gå upp tidigt och måla hos morbror, medans det ändå va fint väder. Sen blev de till att åka hem till mamma, duscha och svida om till civila kläder. Sen tog jag bilen till syrran, så vi kunde göra oss i ordning. Därefter blev vi upplockade för en liten tur runt bruket innan det var dags att grilla. Supergott var det! Vi satt och tog de lite lugnt, drack öl och lyssnade på go musik, sen var det dags att börja åka. Tror vi cruisade i 4 timmar iallafall :) Råkade bli lite dagisverksamhet utanför Bygdegården dock, eftersom M valde att spilla ut sin öl i både mitt och sitt knä. Där råkade ju såklart syrrans arbetskamrater ha nån slags fest, så deras småbarn kom ut och ville titta på bilen, och självklart fick smågrabbarna åka en sväng :) Så vi fick stå kvar där och snacka skit och dricka öl. Vid 12-tiden(tror jag?) började det ju självklart regna, så då försvann dom flesta ekipage. Och eftersom dom flesta var lite överförfriskade var det lika bra att göra samma sak :)
Hade iallafall en grym helg!
 
Kameran hade jag med mig, men det var dåligt med minneskort i den :) lyckades dock ta ett endaste litet kort med mobilen:
 

Västerås


Hade en förjävla skoj helg i Västerås på Powermeet! Det var skapligt väder hela tiden, förutom på söndagen då.. Mycket dricka och skratt, och en massa cruisande på nätterna. Tror vi var ute och åkte tills solen gick upp alla kvällarna, haha! Härligt att umgås med nästan alla kusinerna och några andra som också var insyltade på någe vis. ;) 
 
 
Lite bilder:
 

Powermeet!


Whoopwhoop! Snart drar jag och min kusin till powermeet, så jäkla taggad! Sen kan jag ju visa honom stan lite, hittar ju mellan krogarna iaf ;) Han hade visst aldrig varit på stan där fastän han varit på powermeet förut. Ska bli sjukt skoj!

Ink!


Ser att det är många som tatuerat sig på senaste tiden, vilket får det att klia i skinnet på mig.. 
Vet dock inte exakt vadf jag vill göra, men vet iallafall att jag vill bygga på överarmen. 
 
Något som skulle va fint är ju detta motiv, fast om man kladdar lite mer på den; 

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.