Midsommarhelgen!


Har haft en kanon midsommarhelg! Började på fredagen med att hämta KG i storvik, sen blev det vin hos Thea ute i Prästhyttan. Sen gick vi bort till Gästis som hade öppet, där blev det lite öl och en jäkla massa dans till nostalgimusik. Vi slapp dock gå tillbaks till Thea, eftersom hennes pappa hämtade oss, sen så sov vi kvar där.
 
På lördagen började jag och Kg med att käka pizza för att komma tillbaks på banan igen, sen så blev han hämtad. Då var det dags att tagga om och göra sig i ordning för en helkväll i Vintjärn. Var chaufför åt kusinerna, men det gick bra det å! En massa bra band och trevligt folk gjorde kvällen kanon fastän man var nykter.
 
På vägen hem från Vintjärn smällde vi dock med ett rådjur, har nog aldrig varit så jävla rädd i hela mitt liv! De vart en jäkla smäll, men rådjuret klara sig (förmodligen med skador eftersom det var blod på bilen) och det blev en del skador på fronten. Jäkligt synd på en fin bil... Kom hem vid 4- halv 5 på morgonen, så jag var rätt sliten när jag vaknade idag.
 
Tack alla inblandade för en kanonhelg! :)

Slut


Är helt slut som människa. Är så jävla trött just nu, haha! Har jobbat hela dagen, sen åkte jag hemåt, stannade i sågmyra och falun för lite shopping, men hittade ingenting alls... Har varit på jakt på en schysst jeansjacka men alla är skitfula eller så finns de inga alls. Hittade dock en haircuff, men ja vi får väl se om den blir använd eller inte.

Sen när jag väl kom hem till mamma drog vi igång med att röja i trädgården. Jag skulle ta nån maskin och klippa ner gräset runt träden, och självklart lyckas jag ha sönder den, typiskt. Så istället fick jag gå och handklippa allt jävla gräs... När det var klart började vi gräva på framsidan. Eftersom vi grävde för vatten och avlopp i höstas så är det en stor jordhög på framsidan istället för gräsmatta. Så vi anlägger med kantstenar osv för att få det fint sen. Men dra åt görs vad trött jag är i kroppen nu. Helt jävla slut. Eftersom det är mest blålera går de jävligt trögt att gräva för hand, men de funkar!

Nu dags för lite sömn, sen får vi se om de blir lite födelsedagsfirande! Tjipp!

Mhmm!Long time


Länge sen jag skrev något, har varken haft ork eller tid. Eller jo, tid har jag väl haft, men jag har inte haft nåt vettigt att skriva. Helgen har iallafall varit lugn, gjorde inte mycket på fredagen. Lade mig tidigt och vaknade tidig på lördagen. På kvällen åkte jag och Flinken in till Sandviken och drack några öl och käkade pizza med Tim och Jimmy. Vi snackade lite skit och spelade lite spel, sen blev det bussen hem vid 01:15.

Får se om jag åker till Jenny och hälsar på henne och hennes bebismage idag. Något som är säkert är iallafall att jag ska till Flinken och fika och göra affärer! Ska nämligen köpa hans xbox360, YAAY! Äntligen lite kul! Så nu kan vi förhoppningsvis sitta och spela lite tillsammans.

Nu är det dags att packa och göra iordning allt, sen blir det till att kuska runt i gästrikland. Tjipp!

True story!Helg!


Den har varit mycket bra. Blev en sväng upp på öltältet med Elin på fredagen, har saknat henne nå grymt! Synd att inte resten av tjejerna kunde vara med. Igår (lördag) blev det förfest i Sandviken,sen gick vi till Livingroom och kollade/lyssnade på Mustasch. Helt sinnes va bra dom är! Fast jag måste säga att deras spelning va rätt kort. Dom borde ha hållit på minst 30-40 min till. Men fick höra en jävla massa bra musik iallafall, samt att jag tappade rösten. Det är så det ska vara! Nu är det dags att hänga lite tapeter, tjing!

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.