Summerfeelin'



Helgen som var


Har haft en grym helg! På fredagen var det ju strålande väder, så då åkte jag till Hofors och stannade där hela helgen. På lördagen var jag och jobba lite hos morbror, sen på kvällen grillade vi och åkte in till sandviken på cruisingen där. Åkte lite med mamma och dom först, sen hoppa jag över till kusins camaro och åkte med han och kalle. Blev en del öl också, så jag var lite sliten när jag vaknade på söndagen. Kom ju hem vid 4 på morgonen, haha!

Senare på söndags-eftermiddagen så käkade vi på parma, på uteserveringen. Det var ju så fint väder! Soligt och varmt, det känns som om att det börjar bli sommar på riktigt nu. Och jag älskart!

Work


Har äntligen fått av mig arbetskläderna. Har haft dom på mig ca... 15 timmar hah. Först jobba 7-16, sen till hofors och fortsätta där. Lite jobbigt, men man måste ju hjälpa andra :) Och det gör jag så gärna så.

Imorgon är det cruising i Sandviken också, ska nog in och kika. Och förhoppningsvis också åka lite! Får se om det blir lite öl också, det vet man ju aldrig!

Nu blir det lite tv, sen time to hit the bed! Tjipp

GOT


Har börjat kolla på Game of Thrones. Helt jävla sjukt beroendeframkallande. Efter förstaavsnittet var jag fast... Har kikat på det sen jag slutade, och nu är klockan... 00:10. Får se hur pigg jag är imorgon...

I don't like it but I guess things happen that way



Studentbal!


Var in till sandviken och kikade på studentbalen idag på eftermiddagen. Blir lite avundsjuk! Jag hade ju så grymt kul på min bal. Så roligt att få klä upp sig, ha fina håruppsättningar osv. Efter det mötte jag upp Tim på Waynes för lite kaffe och skitsnack, även Thomas kika förbi när han slutat jobbet. Mycket trevligt!

Trött efter denna jobbiga dag, godnatt folks!

TÄVLING!




Just nu har Rockadudes en tävling där man kan vinna en valfri vara från Collectif. Jag är med, tävla du också! ;)



Over


r.i.p, to the girl you used to see
her days are over, baby she’s over


Cruising!


Var in till Gävle igårkväll på cruisingen. Det var alldeles för mycket nya bilar i slingan tycker jag... Men det var trevligt att få bli hög på avgaser iallafall. Med trevligt sällskap och en del fina pärlor som gled runt stan så var jag ändå nöjd med årets första cruising!

Work


Började jobba idag, äntligen! Så jäkla skönt att vara tillbaks, det har varit segt att gå hemma. Tydligen har det varit segt med jobb på firman hela vinterhalvåret. De va bara en målare kvar i vintras. Och vi brukar normalt vara ca 8 personer. Jag är iallafall glad att det har släppt, och jobben rullar in.

Lite segt att vara ute och jobba dock, mest pga min allergi. Var så seg när jag kom hem, har dock lyckats hålla mig vaken än så länge. Jag blir så hängig på våren, är snorig och jävlig. Träningen tar ju också stryk pga det. De är ju inte så jättebra att träna när man har allergi, det är ju samma sak som att träna när man är sjuk...

Har fortfarande lite ont i armen sen igår, det känns som om att jag har ett gigantiskt blåmärke, haha! Men det ser ut att läka fint iallafall. Blev sjukt nöjd med tatueringen!

A sister is a little bit of childhood that can never be lost



Mary Kay


Har varit värdinna för ett Mary Kay-party nu på kvällen. Mycket trevligt! Så nu väntar jag ivrigt på min eyeliner och mina ögonskuggor. Fick även en foundation som värdinne-gåva, asbra. Har varit emot att ha blå ögonskugga hela mitt liv, men idag testade jag en, och det vart faktiskt skitsnyggt. Hade iofs två andra skuggor också, en silvergrå och en svart, så det blev inte så där jätteblått direkt.


Såhär blev resultatet efter partyt:



Nu syns det ju iofs inte att det är blå ögonskugga, men skitsamma.


Say Anything


Kollade precis klart på Say Anything. Så sjukt fin film. Man blir ju inte avundsjuk alls, nejnej.



Saturday night


Har inte fått så mycket gjort idag. Har färgat utväxten, mer än så blev det inte. Ska se om de går nå bra på tv ikväll, eller om det blir en film på datten. Tur man kan roa sig själv iallafall:



Misfits – Saturday Night

Truth



Lasergame!


Har varit på säsongsavslutning med laget nu på kvällen. Vi brummade ner till Borlänge och spelade lite Laserdome/lasergame. Sjukt roligt alltså! Det är typ som paintball fast man springer runt i en mörk lokal och det gör inte alls lika ont. Efter det blev det lite tacos och diverse prisutdelningar. Vi hade även skramlat till lite presenter till ledarna. En varsin Lif-tröja med bild på oss, och en varsin bukett blommor.

Nej nu blir det te och macka, gnattie!

Lips


Jag gillar rött läppstift, för er som inte märkt det!



Indeed



Onsdag


Superfin dag idag! Sjukt varmt ute och solen skiner. Har insett att jag tittar alldeles för mycket på tv, då jag knäckte alla i gruppen på en liten tävling vi hade. Tävlingen gick ut på att man skulle svara så snabbt som möjligt vilken serie det var när en av tjejerna spelade upp ett soundtrack. Illa.

Inte blir de nån fys idag, vad ska man hitta på då tro? Får bli en promenad i solen istället, tjipp!

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.