Idioti.


Ibland undrar jag vad fan jag ska med hjärnan till? När jag ändå inte använder den liksom. Skulle värma mat, och startar ugnen i vanlig ordning. När jag ställt in maten kommer jag på att jag har ju för fan en micro. Blir så trött på mig själv ibland...

PysselGlasses!


Funderar på att skaffa mig nya glasögon. Mina pilotisar börjar ju bli slitna i glaset, och dom börjar bli tråkiga. Hade tänkt mig något utav dessa par:
 
 
http://www.extraoptical.se/index.php?nr=90&case=4&id=1041&idkategori=75&kat_name=&prod_name=Papalotla%20svart/vit&startrow=72
 
 

Dålig dag!


Ja, bättre dagar har man väl haft. Jag har varit ute och jobbat i regnet hela jävla dagen, vid 1 var jag tvungen att åka hem och byta kläder och skor eftersom jag var helt dyngsur. FASTÄN jag hade regnställ på mig. Sen lagomt tills jag kommer hem och ska parkera har nåt jävla kioskmongo parkerat på BÅDA gästparkeringarna, så jag inte kunde ställa mig där. Jag vart så jävla förbannad så jag parkerade bilen bakom, så den inte kunde komma ut. Jag satte genast igång med att skriva en arg lapp (ja jag kanske är lite pensionär, men vafan!) där det stod "PARKERA SOM FOLK DITT JÄVLA ARSEL!!! Mvh Madde" När jag skrivit färdigt min fina lapp så tittade jag upp, och där stog ägaren till bilen och sneglade lite skamset på mig. Nåväl, huvudsaken äcklet åkte iväg och jag fick parkera min bil. 
 
Har för övrigt hittat en ny cola, Cherry som smakar skitgott! Jag var lite osäker när jag köpte den och tog en vanlig också utifall den skulle skickas ner i slasken. Men den var faktiskt god!
 

My neighbors


http://www.wolffm.se/webradio/webplayer.html
 
 
 
 
;)
 
 
 
 

Slut på helgen.


Helgen som var blev det en del jobb för min del. Var till min ena morbror och hängde tapet i hans blivande sovrum. Det blir riktigt fint må jag säga! Men det är ju jag som valt tapeterna.
 
Eftersom han vill ha det ljust, så tog jag vita tapeter, och en ljusblå fondtapet med vita blommor. Jag blir ju lite sugen att ha så själv faktiskt.
 
 
 
Men det var inte bara jobb i helgen, det blev en massa bus med katterna också (eller ja, det var väl främst micke och katterna som busade)
 

Hockeyproblem


Märkte förra helgen att min hjälm håller på att falla sönder i småbitar. Så det är nog dags att skaffa mig en ny sådan. Är lite osäker på om jag ska köra på en Bauer, eller fortsätta med Reebok som resten av min utrustning är i, förutom axelskydden och klubborna då. Egentligen borde jag skaffa nya axelskydd med, men dom får duga nån säsong till. 
 
Bauer:
Reebok:

Gårdagen


Fick mig en rejäl överraskning igår, det plingade på dörren och vem var det då? Jo älsklingen som överraskade mig med att åka upp till mig. Vi åkte till hembygdsgårdarna och gick på Åkdon & Termos. Det var mycket bilar, trots regnet, men jag antar att dom flesta vill suga i sig det sista av sommarhalvåret. 
 
Idag blir de nog inte så mycket mer än att slappa och vila den gamle foten som strular till de för mig. Fick gå runt på jobbet i mina tps-tofflor för jag får ju så ont i foten av alla skor. Kanske inte dom bästa skyddsskorna, men jag har iallafall inte ont. 
 
Tjipp!

Känslan


Är så jäkla glad och lycklig just nu! 
 
Och det är en jäkla bra anledning till det. Det är min fina pojkvän <3 
 
Ville bara kika in och säga det ;) 

Onsdag


Sitter just nu och väntar på älsklingen, som är på väg upp till mig. Så får vi se vad vi hittar på för kul sen :) antingen blir det väl mys, eller så kanske vi får något infall och faktiskt gör nåt vettigt. Det märks! 
 
Tjipp!

Tisdag


Har inte haft tid eller ork att skriva om helgen, förens nu :) 
 
På fredagen så åkte jag direkt efter jobbet mot Hofors och hem till älsklingen. Det blev inte så mycket gjort på kvällen, då vi tog en pizza och hade fredagsmys istället. Sen på lördagen så var det ju dags för Los Raggos Septemberrock. Jag hade sjukt kul med dans och en massa trevligt folk! Vi hade förfest hos min kusin Calle och hans tjej innan, sen åkte vi i tre bilar i sällskap upp till Järbo. Var så sjukt trött innan skjutsen kom, tror vi åkte därifrån vid halv 4, haha! Alla i bilen somnade såklart utom jag, var tvungen att sitta i Mickes knä hela vägen hem (vilket jag iofs gjorde på vägen dit med) så jag satt ju inte superbekvämt direkt. Lyckades gå i sprillans nya skor hela kvällen också, utan att ge vika ;)
 
Lyckades faktiskt hitta en bild på oss på fb:
 

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.