Saker jag ser fram emot!


Två saker jag ser fram emot nu i februari är Wheels-kryssningen som vi ska åka på den 7:e Februari :) Ska bli grymt kul! Bra musik, bilutställning osv. Go getters, JLT och Eva Eastwood ska ju spela så det blir nog kanon :) 
 
Sen så är det ju Valentines Day-rocken i Järbo den 9:e. Go getters ska även spela där så det blir nog lika kul det :) Black Raven och nåt till band kommer också. Det blir en mycket intensiv helg men det är bra kul! :) 

New in igen!?


Haha blir tokig på mig själv. Jag och mamma var till centrum idag och kikade. Givetvis började det klia i shoppingnerverna. Fick med mig en löpare, en bricka och en tröja. Allt var ju så jäkla billigt så jag kunde inte låta bli! 
 
 
 
Ursäkta röran i bakgrunden...

Lördag 26/1


Idag har jag inte gjort många knop minsann. När jag vaknade idag såg jag att katterna hade levt rövare och möblerat om mattor och lite annat. Tex som att välta ut en kaffekopp från igår sen syrran och hennes karl kom förbi. Så det var bara att börja röja efter dom när jag klev upp. 
 
Ikväll blir det lite alkoholintag hos min syster, sen blir det nog att gå ner på krogen här i byn. Får se om det är nå roligt folk ute ikväll :) Va ju ett tag sen jag var ut trots allt, haha! 
 
Ha en fin kväll!

New in!


Råkade shoppa lite inredningsprylar idag, vilket inte var meningen haha! :) Men Presentbutiken hade ju 50% på allt så varken jag eller mamma kunde låta bli. Fick alltså med mig, 2 par dubbelkrukor, en bricka, en jättefin klocka, ett hjärta och två teljushållare som man kan ha i en blomkruka tex :) Fick även med mig en pennkjol och ett par byxor :) 
 
 

Oops!


Råkade klicka hem nya glasögon ;)
 
 

Utbildning


Var på möte på af med min handläggare idag. Eftersom han har hand om alla inom byggsektorn så hade han givetvis en idé åt mig. Han tyckte att jag skulle utbilda mig till plattsättare utöver måleriet. Ska till borlänge på information på tisdag och se om det är något för mig. Eller om det finns något annat som erbjuds på skolan. Är lite osäker på om det är rätt att göra det nu. Men det visar sig efter att jag varit där! 
 
Snurrar lite i skallen nu!

Snökaos?


Det snöar idag, och det har visst kommit ut nån slags varning här i området. Givetvis bara för att jag ska åka till Leksand för lite ärenden... Det kunde väl bli snökaos imorgon istället? Måste ju iallafall ta mig iväg snart. Att åka tåg är väl ingen idé, man kan ju aldrig lita på att tåget kommer eller inte. Helst hade jag nog gjort som katten tusse, ligga i soffan och småsnarka hela dagen. Men det går ju inte. 
 
Nej dags att göra sig i ordning. Bjuder på en tråkig egobild, är väldigt sällan jag gör det har jag märkt.
 
 

Many of horrors


Ny gitarrlåt, har inte spelat på evigheter! Mycket passande med en ny låt att lära sig.
 
 
 
 

09 January


Ber om ursäkt för den sjukt dåliga uppdateringen. Men när jag läser på olika bloggar verkar jag inte vara ensam om det. Vilken ändå känns bra! Uppdaterar ju lite mer flitigt på Instagram, där heter jag MDZR. 
 
Har en del bra saker att se fram emot den närmaste tiden iallafall. Min morbror ska ha 60-årskalas på lördag, det ska bli grymt :) Sen så blir det ju Wheels-kryssningen i början på Februari. Det har jag sett fram emot hur länge som helst! 
 
Idag var jag och mamma hem till min morbror och firade han, eftersom att det är idag han fyller. När vi skulle åka och köpa tårta passade vi på att slinka in på Kiwans. Och givetvis åkte det med ett läppstift och ett nagellack... Att jag aldrig kan låta bli :P och inte mamma heller för den delen, hon lyckades också få med sig ett läppstift. Nagellacket jag köpte var iallafall nåt slags magnet-nagellack. Fick med två magneter till nagellacket som man ska hålla över den nymålade nageln i 15 sekunder, så blir det olika mönster beroende på vilken magnet man använder. Det blev riktigt fint faktiskt! 
 
 
Nej nu är det dags att sova, gonatt med er! 
 

2013


Okej, har inte haft energi till att skriva nånting här. Har haft alldeles för mycket att tänka på. Jag har flyttat ut ur M's hus bl.a. 
 
Så nu är det nya tag som gäller! 

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.