Lindex!Long time no see


Har inte skrivit på jättelänge, jag vet. Har haft en hel del andra saker för mig. Har ådragit mig en vårdepression tror jag, känner mig hängig och ingenting är roligt alls. Har ingen motivation till att varken träna eller att vara kreativ.
 
Det enda roliga är att jag har träffat världens goaste kille! Är hur glad som helst att jag har träffat honom :) Förstår inte varför jag inte träffat honom tidigare, vi har ju konstaterat att vi sprungit om varandra jättemånga gånger på olika tillställningar. Det är lite synd att han bor långt bort, men det skanog inte vara något hinder. 
 
Nu har jag inte så mycket mer att komma med för den här gången, tjipp! 

Stadshotellet i Hedemora!


Har inte gjort så mycket sedan sist. Repat, sovit på soffan, varit på loppis och fyndat BIG TIME! Fick med mig 3 par skor, 2 stora glaskupor som jag tänkte ha ljus i, en gjutjärn-ljusstake, och en skinnjacka som tydligen bara fanns i några få exemplar. För skorna och ljusstaken fick jag betala 170 kr, och för ljuskuporna och skinnjackan ynka 90 kr! Och då var ena glaskupan Kosta Boda, handslipat glas år 1929! Man blir ju så glad ibland över hur korkade folk är ;) Skinnjackan gick loss på 50 kr alltså... 50 spänn för en äkta skinnjacka! Helt jäkla sjukt... 
 
Gårdagen spenderades först hos syrran, då jag fick klippa lugg på henne. Det var meningen att jag skulle vara med på hennes tjejkväll för att sedan gå ut på viva, men det tilltalade mig inte alls. Istället åkte jag och min kusin Krisse till Hedemora för lite rock&roll på stadshotellet :) Vi kände båda två att det var mer värt att åka nyktra till Hedemora än att dricka och gå ut på Viva. Vi hade iallafall grymt kul (trots att vi var nyktra) och det gick galant att köra dit och hem, trots blåsten. 
 
Får ta lite foton på grejerna nästa gång jag åker till leksand, eftersom jag åkte upp dit på dagen igår och lömnade av allt där. 
 
Nu blir det en lugn söndag, tjipp! 

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.