09 January


Ber om ursäkt för den sjukt dåliga uppdateringen. Men när jag läser på olika bloggar verkar jag inte vara ensam om det. Vilken ändå känns bra! Uppdaterar ju lite mer flitigt på Instagram, där heter jag MDZR. 
 
Har en del bra saker att se fram emot den närmaste tiden iallafall. Min morbror ska ha 60-årskalas på lördag, det ska bli grymt :) Sen så blir det ju Wheels-kryssningen i början på Februari. Det har jag sett fram emot hur länge som helst! 
 
Idag var jag och mamma hem till min morbror och firade han, eftersom att det är idag han fyller. När vi skulle åka och köpa tårta passade vi på att slinka in på Kiwans. Och givetvis åkte det med ett läppstift och ett nagellack... Att jag aldrig kan låta bli :P och inte mamma heller för den delen, hon lyckades också få med sig ett läppstift. Nagellacket jag köpte var iallafall nåt slags magnet-nagellack. Fick med två magneter till nagellacket som man ska hålla över den nymålade nageln i 15 sekunder, så blir det olika mönster beroende på vilken magnet man använder. Det blev riktigt fint faktiskt! 
 
 
Nej nu är det dags att sova, gonatt med er! 
 Kommentarer


   Sara säger:

   För mig har det också blivit mest instagram .. Orkar aldrig starta datorn känns det som :)

   2013-01-15 | 13:31:35
   Bloggadress: http://saralundins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.