24 november


Idag har det blivit mycket gjort minsann! Jag och hjärtat var in till Sandviken och handlade med min mamma och svärmor. Mat och en julgran fick följa med oss hem. En plastgran givetvis eftersom jag har oturen att vara allergisk mot riktiga granar. Därefter skjutsade vi mamma, hennes granne och någon till ner till Hästbo. Dom går ju på buggkurs där och ikväll har dom avslutning. När vi släppt av dom åkte vi raka vägen hem och började laga mat. Vi körde på en favorit i repris: fläskfilé i ugn(vinmarinerad), potatisklyftor och vitlöksbea. Så sjukt gott! Det blev till att slänga oss på soffan med en varsin matkoma, och givetvis sover hjärtat nu ;) Själv kikar jag runt lite bland kanalerna. Känner inte för att titta på Så mycket bättre ikväll. Jag tycker inte att det är så bra artister med den här gången.
 
Nu väntar vi bara på att mamma vill åka hem från avslutningen så vi får gå och lägga oss. Orkar inte skriva mer, är helt lamslagen av matkoman ;)
 
Trevlig kväll!

23 November


 
Har sovit som jäkla arsel hela natten. Det tog jättelång tid innan jag somnade. För det första sken månen rakt in i ansiktet på mig, för det andra var det någon som snarkade osv. Men det är smällar man får ta! ;) Idag blir det nog lite småplock på dagen, det är fan grejer överallt! Sen ev lite dammsugning och moppning av golven. Kom på att resväskan står kvar i hallen sen kryssningen, så de är kanske dags att plocka ur den och lämna tillbaks den till mamma.
 
För övrigt så har vi börjat så lite julkänslor. I onsdags var det lussekattsbak som stod på schemat! Fast det blev inte så många lussekatter, jag tyckte det var tråkigt så jag gjorde lussesniglar istället. Sen var vi lite för långsamma så degen jäste lite för länge. Har ännu inte vågat provsmaka men det visar sig nog om det blev gott eller inte. M tröttnade ur lite på slutet, så han gjorde ett par "lusseplättar" :P Dvs han orkade inte rulla ut degklumpen och snurra den som en lussekatt. Vissa lussebullar såg även ut som en hög med hundskit. Haha :) Men vi hade kul iallafall!
 
 
 
 
 
 

19 November


Jahapp, där fladdrade den helgen förbi. Poff sa det så var det måndag igen... Har iallafall hunnit med en hel del den här helgen. I Fredags till exempel så var vi och bytte in audin och köpte en Volvo v50. Gud så skönt att åka i en riktig bil. Bara det att man kan lyssna på radion utan allt jäkla buller är ju underbart! Och dessutom är den mycket skönare att köra. Farthållare är det också.
 
På lördagen hade vi supermys på kvällen. Vi lagade hel vinmarinerad fläskfilé i ugn, klyftpotatis och vitlöksbea. Till det drack vi det röda vinet vi köpte på kryssningen. Bottega hette det tror jag, gott! Sen låg vi bara på soffan hela kvällen med världens matkoma.
 
Igår var jag, micke och mamma iväg på loppis. Vi hittade en adventsljusstake som vi ska tända varje advent. Sen hittade jag två fina pärlhalsband också ;) Mamma hittade en fin tavla som hon ska ha i vardagsrummet. Som en liten avslutning på dagen åkte vi in till falun och köpte lite nödvändiga saker. Tex julpynt! Extremt viktigt ;)
 
En bild från våran "fina" middag i lördags:
 

Leksand!


Var upp till Leksand en sväng med syrran idag och städade lägenheten. Vi passade på att rensa ur garderoben också. Vi tänkte ju hyra ett bord på nån loppis så vi kan bli av med lite skor/smycken/kläder. Vi dammsög, moppade golven och dammtorkade lite också när vi ändå var där. Har ju inte varit i lägenheten mer än att jag har kikat in där en gång i veckan när jag hämtat min post.  Det var iallafall skönt att få det gjort.
 
På vägen hem passade vi på att stanna på Hjultorget för lite shopping. Jag köpte lite julklapps-papper, snören och rosetter. Köpte även pepparkaks-formar. Sen tog vi vägen genom Borlänge och stannade på kupolen också ;) Det slank med en leopardfärgad kofta, en bh och 3 par trosor. Slänger upp en bild på alla shoppingfynd imorron!
 
Nu är det dags att kasta sig i sängen och sova som en stock, godnatt!

Rock at sea


Kryssningen var grymt rolig, ska absolut åka nästa år med. Hoppas att syrran och hennes karl åker med då också :) Det var god mat, en massa dricka och bra musik hela resan. Ca klockan 5- halv 6 gav jag upp och la mig i hytten, vaknade efter typ 30 min av att de prassla utanför hyttdörren. Det visade sig att Ibbe stog utanför och försökte öppna med sin väldigt tilltygade nyckel som inte funkade längre :P så det var bara att kliva upp och öppna åt han :P Tror jag vaknade vid 10 på morronen sen, så det var bara att kliva upp och göra sig i ordning för att leta på nåt bra ställe att käka lunch på. Dom hade grymma hamburgare på båten! Hemgjorda hamburgare är så jäkla gott alltså. Inte alls som dom där jävlarna på snabbmats-ställen.
 
 
 
Det var jäkligt trångt nere på golvet när JLT spelade :)
 
 
Lite godis fick följa med hem också :)

Helg!


Längtar till imorgon, för då ska vi nämligen åka på ROCK AT SEA! Är galet peppad :D Denna resa har ju varit bokad sedan i somras. Det kommer vara en massa bra musik, goda drinkar (en och annan öl) och trevligt folk.
 
 
Bjuder på en bild från Power Big Meet i somras :)
 
 

8 November


Fan, snart är det december! Längtar som en tok nu, men det är ju inte så långt kvar. Vill ha julemys, en pyntad julgran, juleljus, julbak, julgodis, och såklart julklappar ;) Tyvärr har jag ju passerat det där stadiet där man kommer på saker man kan önska sig i julklapp. Jag önskar mig ingenting. Men det betyder ju inte att jag inte vill ha julklappar. Feel free to surprise me! ;)
 
Snart blir det nog en tripp upp till Leksand. Måste ta in posten, samt så har jag några ärenden. Men det blir nog inte så långvarigt. Nä nu är det dags att göra sig i ordning. Får se om det blir lite julklapps-shopping på vägen hem.
 
Ha en fin dag!

Long time!


 
Har varit lite frånvarande den senaste veckan. Jag har nämligen varit i Sandviken i 4 dagar och hjälp till att ordna Sandhack. Det är ett LAN-party för 200 pers som anordnas några gånger om året. Jag är med i crew, så därför har jag varit borta och byggt/rivit/städat före/efter lanet. Jag själv spelar inget, men det är kul att anordna för andra.
 
Knäppte iallafall en bild innan allt folk kommit:
 

Profil

Min profilbild

Madelené

21 årig Leksandsbo. Hockey, bilar, musik, inredning, och mode. Äger en Ford Taunus 20M som äntligen ska få rulla på vägarna till sommaren, efter att ha fått stå och skämmas i ett garage sen den blev min 2009.